Asuntoauto

Talvikäyttöönkin soveltuva SUNLIGHT T68, 5 henkilölle rekisteröity asuntoauto. Talvella hintaan autonpesu.
Autossa on hyvin toimiva pohjaratkaisu. Tilavassa jääkaapissa löytyy tilaa useamman päivän eväille. Autolla voi retkeillä myös talvella pelkän kaasun turvin eli aina ei ole pakko leiriytyä leirintäaluella. Autossa on takatilassa erillisvuoteet ja yhdistämismahdollisuus. Sekä alas laskettava nostovuode.

Hinnasto sis alv 24%

Talvikaudella lokakuu-huhtikuu 100€/vuorokausi

Kesäkaudella toukokuu- syyskuu 150€/vuorokausi

Auton tekniset tiedot:

Fiat – Sunlight, Active T68, 2.3L Common Rail Turbodiesel Euro 6-moottori 130 hv/320 Nm, Vm 2018. Rekisteröity 5:lle. Vuodepaikat 5:lle. ESP-ajonhallinta ja ASR-luistonesto sekä mäkilähtöavustin. B-ajokortti. Nopeusrajoitus 100km/h. Zenec multimediasoitin peruutuskameralla + navigaattori, termostaattiohjattu Truma Combi 6E plus sähkövastuksella, pituus 7,40m, leveys 2,30m, korkeus 3,10m.

Auton mukavuudet:

Sähkökäyttöiset ikkunat, vakionopeudensäädin, sähköpeilit, kylpyhuoneeksi yhdistettävät WC ja suihku, lämminvesiboileri, ilmastointi ajotilassa, jääkaappi, pakastelokero, kattoluukku, trumatic, eristetty harmaavesisäiliö, sähkörappu, keskuslämmitys, lattialämmitys, sähköpatruuna, pimennys ja hyttysverhot ikkunoissa, sisätilamatot, kääntyvät etuistuimet, isotakatalli molemminpuolisella luukulla, kaasuhella

Vuokraus ehdot:

Auton luovutus klo 16.00 ja palautus klo 12.00 tai sopimuksen mukaan.

Varausmaksu on 500€, jonka saa takaisin kun auto palautetaan sopimuksen mukaisessa kunnossa.

Vuokra tulee olla kokonaan maksettu ennen auton luovutusta.

Vuokrauksen peruminen on mahdollista ilman kuluja 30 vuorokautta ennen vuokrauksen sovittua alkua.

Varauksen yhteydessä lähetetään tarkat sopimusehdot ja maksun tiedot. Varausmaksun maksulla vahvistetaan sopimus ja varaus. Sopimusehtoja voi kysyä myös etukäteen rent-1@innen.fi

Lemmikkieläin on sallittu

Tupakointi ja kynttilät kielletty

Vuokrahinta kuuluu:

Liikenne- ja täyskaskovakuutus asiakkkaan 800€ omavastuulla/vahinko. astiat ja ruokailuvälineet, peitot ja tyynyt, valmiiksi pedatut pedit, sähköjohto 25m, vc-kemikaalit ja yksi täysi kaasupullo, auton käytön opastus ennen lähtöä, autonpesun, vapaat kilometrit.

Vuokraan ei kuulu:

polttoaine, diesel, loppusiivous

Pidemmistä vuokrauksista sovitaan erikseen

Oman auton voi matkan ajaksi jättää vuokranantajan pihaan talvikaudella talli mahdollisuus.